lauantai 31. joulukuuta 2011

Introducing...The Beatles (US 3rd pressing) Silver/Black VER 2

US 3rd pressing 1964, Vee Jay VJLP1062 (US)
Silver-Black (VER 2)
matrix: 63-3402, Circle MR (crossed out) Hand-etched: 63-3402 and Delta 6307X
<1” gap – last track to end
scratched over MR-logo
disc weight: 139g


Introducing...The Beatles US LP 1964. Tämäkin versio on tunnistettu alkuperäiseksi Vee Jay-yhtiön julkaisuksi, kaiken maailman väärennösten kirjavasta joukosta. Levyähän painettiin melkoinen määrä, joten ei ole kovinkaan  harvinaista, että saa originaalin monon käsiinsä. Stereo-levyjen kanssa on paljon monimutkaisempaa ja tietty hinnatkin ovat eri luokkaa.
Tässä on Vee Jay ovalin ja "braketsien" rinnalle pelkistetty VJ-musta ilman Microgroove ja Longplaying -tekstejä.  Matriisit on käsinkirjoitettuja, pois lukien MR-logo, joka on koneella painettu. Ympyröity MR on kuitenkin raaputettu yli ja se seikka saikin hoksaamaan, että levyhyllyssä on originaali. Monarch Records painoi ennen näitä, mutta tuotanto siirtyi Columbia, Indiana.
Job numberiksi on vahvistettu käsinkirjoitettu 6307X, joka löytyy tämän levyn matriisista.
Tässä levyhyllyn  muut Introducing oval-originaalit:


http://tapio-thebeatles.blogspot.com/2011/08/introducingthe-beatles-vee-jay-oval.html
http://tapio-thebeatles.blogspot.com/2011/08/introducingthe-beatles-us-2nd-pressing.html

"Love Me Do"/"P.S.I Love You" 45-version hinta on mennyt räjähdysmäisesti ylös, joten siitä on hyvää matkaa tulossa levyhyllyn toiseksi harvinaisin levy...
US introducing stereopainoksen hankkiminen levyhyllyyn on liian työläs homma. Alkuperäisen tunnistaminen on rakettitiedettä. Taidan tyytyä monojen analysoimiseen... Kuitenkin aina etusijalla UK-painokset.

Harvinaisuus: 1,5++

Etukansi
Takakansi
A-side
B-side matrix (MR scratched)
B-side