perjantai 2. marraskuuta 2018

Paul McCartney: Egypt Station -2LP (US 1st pressing) sealed Barnes & Noble Exclusive red vinyl

US 1st pressing, Capitol B002874601
disc weights: 140 g / 140 g,
disc weights in a sealed sleeve: 439 g
inner sleeves: custom lyrics

Useampi viikko sitten levyhyllyn täydennykseksi tilattiin Paul McCartneyn Egypt Station -2LP, jossa vinyylien väri on punainen. Tämä vinyyli teki pitkähkön matkan päätyäkseen hyllyyn, sillä osoitekortin kohdemaa oli lipsahtanut myyjältä väärin.

Erilaiset julkaisuvaihtoehdot esitin jo aiemmassa Egypt Station-päivityksessä, joten poimin siihen tämän nyt hankitun tunnistamiseen tarvittavat tiedot:

"2LP "A Barnes & Noble Exclusive", ei avattava-kansi (single jacket), levyjen paino 2*140 g, punaiset vinyylit, vaaleat lyrics-sisäpussit, vihreä hypetarra: "A BARNES & NOBLE EXCLUSIVE, 140 g RED Double Vinyl Edition". EU: 00602567797494. US: B002874601.
Oli saatavilla ainoastaan Paul McCartneyn virallisen kotisivun kautta Barnes & Noblen verkkokaupasta ja liikkeistä USA:ssa. "

Vaikuttaa siltä, että nämä Egypt Stationin rajoitetut painokset ovat oikeasti aika rajallisia, jollei lasketa pois tavanomaisia mustia vinyylejä. Mustia vinyylejä on edelleen saatavilla, mutta kaikki värivinyylit ovat olleet heti ilmestymispäivästä alkaen loppuunmyyty, eikä niitä ole tullut uudelleen saataville.

Levyn takannen muovissa olevassa alkuperäisessä hintalapussa on ilmestymispäivä, eli 7. syyskuuta 2018 ja hinta $34,99. Matriisitiedot eivät ole käytettävissä ja koska tämä levy siirretään hyllyyn avaamattomissa suojamuoveissa, niin en pääse niitä selvittämään. Asia ratkenneen myöhemmin. Uuden levyn matriisinumero on erityisen hyödyllinen lähinnä vain silloin, jos keräilylevystä tehdään laittomia kopioita ja pitää tarkistaa oikeellisuus. Sellainen levy on esimerkiksi joku vuosi sitten ilmestynyt Tomorrow Never Knows -LP, josta valmistettiin väärennöksiä useaankin eri otteeseen ja alkuperäinen on hyvin harvinainen.

Harvinaisuus: 2

Kannen etupuoli

Kannen etupuoli, A Barnes & Noble

Kannen etupuoli, A Barnes & Noble

Takakansi

Takakansi, viivakoodi

Takakansi, alkuperäinen hintalappu