perjantai 15. toukokuuta 2015

John Lennon: Every Man Has A Woman Who Loves Him / It’s Alright (UK 1st pressing) + poster

UK 1st pressing 1984, Polydor POSP 712
mothers, stampers:
POSP712 A //1 D 420W / POSP712 B //1 D 420W
Sleeve: Picture sleeve

John Lennonin 18. UK-soolosingle. Milk And Honey albumin julkaisuoikeudet olivat Polydorilla ja albumilta lohkaistiin peräti kolme singleä. Seuraava Polydorin julkaisu oli Every Man Has A Woman -LP, joka oli kokoelma Johnin keskeneräisistä projekteista. Albumilla on vain tämä yksi Johnin itsensä esittämä biisi ja loput kappaleet esittävät ihan muut artistit. 


Every Man Has A Woman single on lohkaisu ko. albumilta ja samalla viimeinen UK Polydorin single. Kyseessähän on Yoko Onon biisi, josta on leikattu Yonon "laulu" pois ja on siten vain Johnin esittämä. Alun perin biisi on peräisin albumilta Double Fantasy, jossa on Yokon ääni. 
Vuonna 2007 single julkaistiin uudelleen 12” maksisinglenä ja silloin B-puolella oli Elvis Costellon tulkitsema Walking On Thin Ice, joka on Yoko Onon käsialaa.

Keräilymielessä tässä on vain yksi kiinnostava asia: singlen sisältä pitäisi löytyä juliste. Tässä se on mukana. Olikohan se sitten kaikissa singleissä mukana? Sitä en tiedä. Kuva on sama kuin Milk And Honey LP:n keskiaukeamalla.

Harvinaisuus: 1+



Kannen etupuoli

Takakansi

Poster

A-puoli

B-puoli