perjantai 31. lokakuuta 2014

All My Loving -EP (UK 1st pressing)

UK 1st pressing 1963, Parlophone GEP8891
mothers, stampers: 1RG, 5GGL
7TCE790-1N / 7TCE791-1N

Vaikka aika paljon originaaleja UK-painoksia jo Levyhyllystä löytyy, on joitain aika merkittäviäkin puutteita. Yksi sellainen oli All My Loving -EP:n UK 1.painos. Jostain syystä se oli jäänyt hankkimatta ja hyllyssä siis vain UK 2. painos ja tietysti EP-Collection-boksin sisällä oleva 4. painos. UK 1. painos on hieman harvinaisempi kuin 2. painos. Erona näillä on se, että 2. painokseen tuli teksti ”SOLD IN U.K. SUBJECT TO RESALE…” –teksti keskiöön. 
Kovin harvinaisesta ei voida kuitenkaan puhua 1. painoksen osaltakaan, sillä siitäkin ehdittiin painaa 6 kpl erilaisia variaatioita (vain 2-puolen etikettiin). 2-puolen variaatiot poikkeavat toisistaan lähinnä vasemmalla olevien tekstien:

DOMINION
MUSIC
BELINDA
(ldn) LTD.
NCB
ARDMORE &
BEECHWOOD
LTD.

keskinäisistä kohdistuksista. Sama pätee UK 2. painoksen variaatioihin. 1-puolen etiketti on tiettävästi aina sama ja 2-puolella on sitten ne kaikki variaatiot. Arvelen kyllä, että 1-puolen variaatioitakin löytyy.
Levyhyllyn 2. painoksen mothers/stampers -koodit ovat: 1RG, 6OR, josta voi siis  todeta, että ainakin näitä kahta painettiin samaan aikaan. 1-puolen stamper on jopa tismalleen sama.

En ihan ymmärrä, miksi 1-puolen mother on edelleen ensimmäinen ja 2-puolella on menossa jo 6. mother... menikö 2-puolella jotain vikaan ensimmäisissä yrityksissä? Ilmeisesti.

Harvinaisuus: 1+

AML- EP:t

Etupuoli

Takakansi, Garrod

1-puoli

2-puoli

2. painoksen 1-puoli

2. painoksen 2-puoli