lauantai 9. heinäkuuta 2016

John Lennon: Happy Xmas (War Is Over) / Listen, The Snow Is Falling (UK 1st pressing) green vinyl

UK 1st pressing 1972, Apple R5970
mothers, stampers: 4, 4
7YCE 21686-1U HAPPY XMAS-PORKY- / 7YCE 21687-1U AND NEW YEAR-PECKO-
Sleeve: Picture sleeve

John Lennonin UK-singlediskografiaa yritetään saada levyhyllyyn ainakin sille tasolle, että kaikki UK 7" julkaisut löytyvät. Erilaiset painokset, etikettivariaatiot ja kiinteät / irrotettavat keskiöt saavat kyllä aikaan sen, että keräilystä tulee melkeinpä loputonta. Lähitavoite on siis saada kaikki julkaisut edes yhtenä UK 1. painoksen variaationa. Kenties demot tulevat myöhemmin mukaan.

Happy Xmas oli toki hyllyssä aiemmin, mutta ei UK 1. painoksena. Lasken UK 1. painokseksi vain vihreän vinyylin vaikka mustakin ilmestyi hyvin nopeasti sen jälkeen. Levystä ei ole etikettivariaatioita, mikä on harvinaista. Vihreää vinyyliä painettiin kiinteällä ja irrotettavalla keskiöllä. Ilmeisesti kiinteä keskiö on yleisempi.

Soittoalueen ulkopuolelle on painettu mother 4 molemmille puolille ja stamper puuttuu taas kokonaan. Sama on hyllyssä olevassa 2. painoksessa. En tiedä miksi näissä levyssä ei ole normaalia mother/stamper -koodia, sillä stamper puuttuu nähtävästi kokonaan. Ehkä se ei vaan näy. Demosta löytyy 5LR,2LA.

Kuvien toinen vihreä vinyyli (R6627) on jälkipainos vuodelta 2003, jonka B-puolella soi Imagine.

Harvinaisuus: 1,5


Levyhyllyn HX -singlejä


Kannen etupuoli


Takakansi


A-puoli


A-puoli


A-puoli, HAPPY XMAS PORKY


B-puoli


B-puoli


B-puoli, AND NEW YEAR PECKO


Levyhyllyn HX -singlet


Levyhyllyn HX -singlet


Vihreä ja musta (1. ja 2. painos)