torstai 16. elokuuta 2018

Past Masters -2LP (EU 2017 pressing) DeAgostini booklet, still sealed

EU pressing 2017, Parlophone 5099969943515 + Apple 5099969943515
Mothers, stampers: n/a
PAST MASTER A MPO M / PAST MASTER B MPO ES / PAST MASTER C MPO e / PAST MASTER D MPO M
disc weight: 651 g (whole sealed package)
Inner sleeve: custom

Italialainen kustantamo DeAgostini julkaisi maalis-marraskuussa 2017 The Beatlesin remasteroidut albumit Please Please Me:stä aina Live At The BBC:n asti vinyylikokoelmana. Ilmestymisjärjestys ei tosin ollut kronologinen, mutta suhteellisen lyhyellä aikajänteellä kaikki laitettiin liikkeelle. Yhteensä DeAgostini Collection käsittää 23 albumia ja osa niistä on tuplia ja Anthology-sarjan vinyylit triploja. Levyt on mahdollista kasata erikseen myytävänä olevaan boksiin. Vinyylikokoelman levyjä saa/sai netistä ja ainakin Keski-Euroopan erilaisista lehtikioskeista. Jokaisen levyn mukana seuraa noin 10-tuuman kokoinen vihkonen. Sitä on tiettävästi käännetty eri kielille, tässä hyllyyn hankitussa se on espanjankielinen. 


Päälimuoviin pakattu Past Masters-paketti sisältää muoveissa olevan 2LP ja 6-sivuinen vihkosen. Vinyylit ovat 2012 remasteroituja ja valmistajan mukaan painavat 180 g / kpl. 


Sarjan ensimmäinen levy Abbey Road myytiin markkinahintaan £9.99, mutta jatkossa LP:n hinta määriteltiin £16.99. Tupla- ja tripla LP:t maksoivat £24.99. Sinänsä hauska idea saada näitä lehtikioskeista ei siis kuitenkaan tuonut erityisen edullista kauppaa ostajalle vaan ehkä vain hieman alennettu hinta remasteroidusta The Beatles-vinyylistä. DeAgostinin 3LP Anthology-sarjaa voidaan pitää kohtuullisen edullisena. Tämä hyllyyn laitettava DeAgostini Collection-sarjan viimeinen julkaisu Past Masters -2LP hankittiin spontaanisti, Alicantessa sijaitsevasta lehtikioskista.


Harvinaisuus: 1+ (saa edelleen)



Kannen etupuoli


Takakansi


Takakansi, tarra


Takakansi


Selkämys


Vihkon kansi


Vihko, sivut 1-2


Vihko, sivut 3-4


Vihko, sivut 5-6


Vihko, takansi


Päälimuovi


Päälimuovi, osoitetarra