tiistai 5. joulukuuta 2017

Ringo Starr: Ringo (EU 2013) BOXED SET

EU 1st pressing 2013, Capitol/EMI 5099992877078
mothers, stampers: n/a
Sleeve: Boxed Set

Heräteostoksena levyhyllyä päivitetään hieman vanhemmalla Record Store Day -julkaisulla. Bargain-hinta jopa pakotti pelastamaan tämän Ringon singleboxin kivijalkakaupan hyllyltä pölyttymästä. Boksi on ilmestynyt jo huhtikuussa 2013.
Keräilymielessä tästä on vaikea keksiä mitään mitään erityisen harvinaista, mutta onhan tuo sentään paksukantinen laatikko ja sisältönä on kolme kuvakannellista vinyylisingleä, 18*24 tuuman juliste ja kustomoitu irrallinen keskiö, jonka avulla jukebox-aukotettuja singlejä voi soittaa myös "tavallisella" levysoittimella. Lisäksi boksi on tietenkin nykytrendin mukainen limited edition. Kuinka rajallinen painos? Sitä ei viitsi edes arvailla.
Singlet ovat: Photograph / Down And Out, It Don't Come Easy / Early 1970 ja (It's All Down To) Goodnight Vienna / Oo-Wee. 
Kyseessä on siis US-uusintajulkaisuja. Goodnight Vienna ei aikanaan ilmestynyt Britteinsaarilla singlenä, kaksi muuta kyllä.
Yhtä kaikki, aika erikoiset singlevalinnat, kun kyseessä ei ole kronologinen valinta edes Ringon USA: ssa ilmestyneiden 45-kierroksisten suhteen. No asiaa sen enempää ihmettelemättä, hankinta upotetaan levyhylyyn. Boksi on originaaleissa muoveissa. Avaan tämän joskus myöhemmin tai sitten en...

Harvinaisuus: 1+

Boksin etupuoli

Boksin etupuoli

Boksin takakansi

Boksin takakansi