perjantai 10. marraskuuta 2017

Please Please Me -LP (UK 4h pressing) STEREO, G&L sleeve

UK 4th pressing 1963, Parlophone PCS3042
Mothers, stampers: 1GL, 1GP
YEX94-1 / YEX95-1
disc weight: 158 g
inner sleeve: Emitex polythene

Please Please Me albumin UK-stereosarjaa täydennetään levyhyllyyn. Tällä kertaa kyseessä on UK 4. painos, jonka Garrod & Lofthousen kannessa on iso stereo-logo. G&L on juuri tällaisessa PPM-kannessa hieman harvinaisempi kuin Ernest J. Day Co. 
Stereopuolen UK 4. painoksen etikettivariaatioita on peräti kuusi, mutta niiden keskinäiset erot ovat vain hyvin marginaalisia. Kyse on etiketin 1-puolen tekstin PLEASE PLEASE ME ja sen alapuolella olevan I SAW HER STANDING THERE keskittämisestä. Erot ovat erittäin pieniä. Alaosan teksti THE BEATLES voi olla hieman alempana tai sitten ylempänä biisien alimmasta, Dick James MUS Co.-krediittirivistä. 
Tällä hetkellä PPM stereopainosten hinta on ollut jo jonkin aikaa varsin noususuunnassa ja tarjontaa on suhteellisen vähän, siksi harvinaisuuskin pitää luokitella aiempaa korkeamalle eli 3- / 4. Tässä hankinnassa tärkein tekijä oli levyn, kannen ja sisäpussin varsin hyvä kunto. Sisäpussin pitää olla EMITEX polyeteeni, riisipaperi tuli vasta hieman myöhemmin.



Harvinaisuus: 3-


Kannen etupuoli

Takakansi

Takakansi, G&L 

Sisäpussi, EMITEX polythene

1-puoli

2-puoli