perjantai 7. lokakuuta 2016

George Harrison: Living In The Material World -LP (UK 1st pressing)

UK 1st pressing 1973, Apple PAS10006
Mothers, stampers: 2LT, 2GDP
YEX 917-4U / YEX 918-2U
disc weight: 133 g
Inner sleeve: advertising sepia 1966-1970

Levyhyllyä täydennetään UK 1. painoksella George Harrisonin vuonna 1973 ilmestyneestä albumista Living In The Material World. Keräilymielessä allekirjoittaneelle tärkeintä tämän levyn suhteen on kunto, riittävän aikainen UK-painos sekä originaali sisäpussi ja liite. 


UK 1. painoksen tunnistaa parhaiten sisällä olevasta levystä. 1-puolen matriisi päättyy -4U ja lisäksi soittoalueen ulkopuolella, vinyylissä on kaiverrettuna teksti: "HARE KRSNA". 2-puolen matriisi päättyy -2U ja lisäksi deadwaxissa on teksti: "HARE RAMA". 

Kansi on avattava (gatefold), kauttaaltaan laminoitu ja sisäpussi on originaali, ruskean värinen, hieman cardboard-tyyppinen. Kannen sisällä on avattava 12" liite, jonka etupuoli ja takansi on kuvitettu. Aukeamalla on biisien sanat.

Levyä painettiin Enlannissa aina vuoteen 1978 asti ja sen jälkeen se poistettiin katalogista tilapäisesti. Vuonna 2006 ilmestyi remasteroitu vinyyli bonusbiiseillä ja laajennetulla liitteellä. 

Nyt hankitussa levyssä kannen, sisäpussin, levyn ja liitteen kunto on lähes uutta vastaava, eli mint. Ehkä siihen pitää se miinus laittaa, sillä levyä on varmaankin soitettu vaikka se ei siltä näytä. 

Harvinaisuus: 1,5++ (lähes uudenveroisessa kunnossa)



Kannen etupuoli

Kannen etupuoli

Takakansi

Takakansi

Kansi avattuna

Kansi avattuna

Kansi avattuna

Liite, etupuoli

Liite, aukeama

Liite, takakansi

Sisäpussi

1-puoli

1-puoli

1-puoli, matriisi

1-puoli, run-out groove

2-puoli

2-puoli, matriisi

2-puoli, run-out groove